Bli mentor åt en student

14 December 2018

Vet du att du som student, som har läst några terminer, kan vara mentor åt en student som behöver det stödet? Det är ett givande, meriterande och avlönat extra arbete. Just nu har vi ett stort behov av mentorer som kan arbeta kommande termin.

Mentorsstöd finns för studenter med funktionsnedsättning. En mentor hjälper till att planera och strukturera studierna; till exempel hjälpa till att sortera och prioritera bland olika uppgifter, att tydliggöra scheman och navigera i Studentportalen eller att sätta upp delmål och stämma av hur tidsplaneringen fungerar.

Du som är mentor eller du som har intresse av att vara mentor erbjuds varje termin utbildningstillfällen på temat funktionsnedsättningar.

Ansök nu! Mer information samt intresseanmälan hittar du på: www.uu.se/student/karriar/mentor

Notera att den obligatoriska introduktionsutbildningen endast kommer att ges på svenska.