Öppettider på Campus i sommar

3 juni 2014

Öppettider på Campus Gotland under sommaren 2014

Vi vill gärna informera dig om hur olika funktioner vid Campus Gotland har öppet under sommaren 2014.

Biblioteket

Almedalsbibliotekets öppettider, bland annat mellan vecka 25 och vecka 33, hittar du på Almedalsbibliotekets webbplats.

Helpdesken

IT-stöd och Helpdesk är stängd 18 juli - 12 augusti. Vi hänvisar istället till universitetets centrala Helpdesk.

Receptionen
Receptionen är öppen som följer:

• Till och med 11 juli: 08.00 - 16.30
  • 14 juli - 15 augusti: 09.00 - 15.00
  • Från och med 18 augusti: 08.00 - 16.30.

Restaurangen
Restaurang Maltfabriken är stängd 7 juli - 1 augusti. För öppettider från och med 4 augusti, se www.maltfabriken.se.

Språkverkstaden

Språkverkstaden är

stängd från och med 16 juni och öppnar igen i samband med terminsstarten vecka 36 (1 september).

Studenthälsan

Studenthälsan har stängt 23 juni - 15 augusti.

Studentkåren
Gotlands studentkår Rindi har öppet tisdag och torsdag hela sommaren mellan kl 12.00 - 16.00, förutom vecka 30 - 31 då det är helstängt. Från och med 18 augusti (vecka 34) är det öppet som vanligt, dvs måndag, tisdag och torsdag 12.30 - 17.00.

Studentservice (studieadministration och examenshandläggare)

Studentservice är stängd mellan 16 juni - 25 augusti men kommer att finnas tillgänglig via mejlen under hela perioden förutom vecka 29 - vecka 30. E-postadress: studentservice@campusgotland.uu.se.

Studieintyg, registreringsintyg och Ladokintyg kan du själv ladda ner från Studentportalen, under fliken ”Mina studier.

Studentservice - internationell samordnare har stängt 30 juni - 1 augusti.

Studievägledningen

Studievägledningen vid Campus Gotland är stängd 5 juli

- 10 augusti. Vi hänvisar istället till universitetets centrala studie- och karriärvägledning: studentservice@uu.se.

------------------------------------------------------------------------

Självklart kommer du in i Campus Gotlands lokaler även under de tider vi har stängt. Se bara till att du har ett giltigt passerkort. Läs mer om passerkorten här.

Till sist några viktiga datum för dig som sökt utbildningar till hösten:

• 19 juni: Sista kompletteringsdag för dig som vill registrera dina gymnasiebetyg före urvalet till höstens utbildningar. Skicka dina betygskopior till Antagningsservice, 838 72 Frösön.
  • 11 juli: Första antagningsbeskedet: du som sökt utbildningar till hösten kan se ditt första antagningsbesked på Mina sidor på Antagning.se.
  • 15 juli: Sen anmälan öppnar för höstens utbildningar, men bara för de program och kurser där det kan finnas platser kvar. Våra utbildningar finns här.
  • 31 juli senast klockan 24.00: Du måste svara Ja på ditt antagningsbesked för att kunna få plats på den utbildning som du vill gå på. Du ska svara oavsett om du är antagen eller reservplacerad.
  • 6 augusti: Andra antagningsbeskedet publiceras på Mina sidor på Antagning.se.

Observera: Antagning.se är inte anpassad för mobiltelefoner och surfplattor och därför rekommenderar vi dig att istället logga in på Mina sidor via datorn för att inte missa viktig information.

Trevlig sommar från oss på Uppsala universitet - Campus Gotland, Almedalsbiblioteket och Gotlands studentkår Rindi!