Öppet på Campus under helgerna

16 december 2015

Information kring hur det är öppet och stängt på Campus Gotland mellan 20 december 2015 - 7 januari 2016.

Biblioteket

Almedalsbibliotekets öppettider under helgerna hittar du på Almedalsbibliotekets webbplats.

Helpdesken

IT-stöd och Helpdesk är stängd 23 december - 6 januari. Vi hänvisar istället till universitetets centrala Helpdesk: helpdesk@uu.se.

Receptionen

Receptionen är stängd 23 december - 3 januari samt 6 januari.

Restaurangen

Restaurang Maltfabriken är stängd 23 december - 6 januari.

Språkverkstaden
Språkverkstaden är

stängd 20 december - 6 januari.

Studenthälsan

Studenthälsan har stängt 23 december - 3 januari samt 6 januari.

Studentkåren
Gotlands studentkår Rindi tar ledigt 21 december - 7 januari.

Studentservice:
Studieadministrationen finns i receptionen 21 - 22 december. Därefter gäller:

- 23 december når du oss via studentservicecampusgotland@uadm.uu.se
- 24 - 27 december har vi stängt
- 28 - 30 december når du oss via studentservicecampusgotland@uadm.uu.se
- 31 december - 3 januari har vi stängt
- 4 - 5 januari når du oss via studentservicecampusgotland@uadm.uu.se
- 6 januari har vi stängt
- 7 - 8 januari hittar du oss i "landskapet" i A-huset på plan 2
- Från och med 11 januari finns vi i receptionen 10.00 -13.00.

Studieintyg, registreringsintyg och Ladokintyg kan du själv ladda ner från Studentportalen, under fliken ”Mina studier".

Examenshandläggare är ledig 23 december - 27 december, 30 december - 3 januari samt 6 - 8 januari. Vi hänvisar istället till Examensenheten: 018-471 1914 eller examen@uadm.uu.se.

Internationell handläggare är ledig 21 december - 6 januari. Vi hänvisar istället till Internationella kansliet via mobility@uu.se.

Studievägledningen

Studievägledningen vid Campus Gotland är stängd 24 december - 28 december, 31 december - 3 januari samt 6 januari.
------------------------------------------------------------------------
Du kommer in i Campus Gotlands lokaler även under de tider vi har stängt. Se bara till att du har ett giltigt passerkort. Läs mer om passerkorten här.

Vi vill också passa på att informera om några viktiga datum för dig som sökt utbildningar till våren:

God Jul och Gott Nytt År önskar vi från Uppsala universitet - Campus Gotland, Almedalsbiblioteket och Gotlands studentkår Rindi!