Campus Gotland

Enkät till alla campusstudenter - hur är det att vara student i Visby?

2018-01-23

Nu vill Campus Gotland, Region Gotland och Gotlands studentkår Rindi veta vad studenterna tycker om att studera i Visby.

The information below in English.

Innan jul gick en enkät ut till alla studenter som läser på våra campusprogram. Enkäten är ett samarbete mellan Uppsala universitet - Campus Gotland, Region Gotland och Gotlands studentkår Rindi. Ambitionen är att förbättra studentlivet i Visby. Det ska vara stimulerande, tryggt och attraktivt att studera och leva på Gotland och i Visby.

För att kunna skapa förutsättningar för detta behöver vi veta vad ni studenter tänker och tycker i olika frågor.

Vi hoppas därför att du vill delta i en anonym enkätundersökning som tar cirka tio minuter att besvara.

Fina priser lottas ut bland er som svarar. Lottningen kommer att ske i mars. Tid och plats meddelas senare.

• Ett presentkort på 5 000 kronor i valfri butik i Visby
  • Ett presentkort på 3 000 kronor i valfri butik i Visby
  • Ett presentkort på 2 000 kronor i valfri butik i Visby
  • Två priser från Region Gotland som innebär att vinnarna får genomföra en anställningsintervju för att träna på att söka jobb. Möjlighet finns också för vinnarna att genomföra, och få återkoppling på ett personlighetstest
  • Fem stycken Uppsala universitet-Hoodies
  • Tio stycken Campus Gotland-badlakan.

Senast den 31 januari 2018 behöver vi ditt svar.

Stort tack för din medverkan!

Olle Jansson
Rektorsråd, Uppsala universitet – Campus Gotland