Campus Gotland

Avslutningsceremoni på Campus Gotland

I slutet av varje läsår ordnar Uppsala universitet - Campus Gotland en sommaravslutningshögtid för studenter som avslutar sina studier vid universitetet.

Vi har nu glädjen att bjuda in dig som avslutar dina studier här på Uppsala universitet – Campus Gotland nu i vår, till avslutningsceremonin 1 juni mellan klockan 16.30 och 18.00 på Wisby strand. Inbjudan har skickats till din e-post.

Vi bjuder på dryck och tilltugg, musik, tal från rektorsråd, Region Gotland och studentkåren Rindi.

Stipendier delas ut samt pris för bästa examenspresentation. Alla avgångsstudenter får ett diplom.

Observera att detta inte är en formell examensceremoni och man behöver inte ha fått sin examen för att delta i evenemanget. Läs mer om examen längre ner på denna sida.

Varmt välkommen!

Olle Jansson
Rektorsråd vid Uppsala universitet - Campus Gotland

ps. Enskilda utbildningsprogram kan också ordna examensevenemang och aktiviteter för sina studenter. Studenter är självklart välkomna att delta i båda.

Ansök om examen

När du är klar med dina studier ska du ansöka om examen. Med en examen examen från Uppsala universitet kommer du att vara väl rustad för yrkeslivet på den svenska och internationella arenan.

Läs mer om hur du ansöker om din examen.

Gå med alumnnätverket

Håll kontakten med Uppsala universitet efter examen genom att gå med i alumnnätverket! Som medlem kommer du också att kunna hålla kontakten med över 20 000 andra alumner vid Uppsala universitet.

Bli en alumn

Se till att anmäla dig till nätverket med din privata e-postadress, eftersom din studentadress kommer att upphöra när du inte längre studerar vid Uppsala universitet.