Campus Gotland

Avslutningsceremoni för studenter på Campus Gotland

I slutet av varje läsår ordnar Uppsala universitet - Campus Gotland i samarbete med Gotlands studentkår Rindi en sommaravslutningshögtid för studenter som avslutar sina studier hos oss.

Ceremonin hålls vanligtvis utanför entrén till Campus (om vädret tillåter) och omfattar tal av rektorsrådet Olle Jansson och studentkårens ordförande, musikunderhållning och lättare förfriskningar. Observera att examen inte kommer att delas ut vid ceremonin - tänk på att du som student själv måste ansöka om examen.

Enskilda utbildningsprogram kan också ordna examensevenemang och aktiviteter för sina studenter. Studenter är självklart välkomna att delta i båda.

Ansök om examen

När du är klar med dina studier ska du ansöka om examen. Med en examen examen från Uppsala universitet kommer du att vara väl rustad för yrkeslivet på den svenska och internationella arenan.

Läs mer om hur du ansöker om din examen.

Gå med alumnnätverket

Håll kontakten med Uppsala universitet efter examen genom att gå med i alumnnätverket! Som medlem kommer du också att kunna hålla kontakten med över 20 000 andra alumner vid Uppsala universitet.

Bli en alumn

Se till att anmäla dig till nätverket med din privata e-postadress, eftersom din studentadress kommer att upphöra när du inte längre studerar vid Uppsala universitet.