Jobba som studentvärd på Campus Gotland

Vill du jobba extra under studierna? Campus Gotland söker dig som vill jobba extra som studentvärd i receptionen och/eller vid olika evenemang!

Studentvärdar i receptionen

Vi har för närvarande inga lediga platser som studentvärd i receptionen - håll ögonen öppna för nästa gång vi annonserar om hjälp!

Studentvärdar till olika evenemang

Vi behöver även studentvärdar vid vissa tillfällen/evenemang. Det vi varje år behöver hjälp med står här nedan. Vi kan behöva hjälp vid andra tillfällen än de som finns nedan så anmäl ditt intresse även om det inte passar vid just dessa. 

Almedalsveckan och Östersjödagarna (vecka 27)  
Under Almedalsveckan och Östersjödagarna är det full aktivitet på Campus. Förutom universitetets egna program hyr vi ut våra lokaler till externa aktörer.

Välkomstringningar 
Inför varje hösttermin, i början - mitten av augusti, behöver vi studenter som ringer nyantagna studenter och hälsar dem välkomna till Uppsala universitet.

Campus Camp (maj 2019 nästa gång)
Campus Camp är ett årligt evenemang då vi bjuder in dem som söker utbildningsprogram vid Campus Gotland som förstahandsval.

VEM ÄR DU?

Du som jobbar som studentvärd lär vara en ansvarsfull och positiv person som gillar att hjälpa andra och träffa nya människor. Du hjälper bland annat besökare att hitta rätt och svarar på olika frågor som kan dyka upp. Det är bra om du är social, lyhörd, serviceinriktad och lösningsorienterad. Att äga en portion tålamod och vara beredd på att det dyker upp oväntade situationer då och då och att kunna hantera dem är också bra.

VAD FÅR DU?

Förutom att du hjälper oss, träffar en massa nya människor (och kontakter), något att lägga till i ditt CV så får du förstås också betalt. För närvarande är arvodet 140 kr/timme (plus 12 % semesterersättning).

Studentvärd i receptionen

Vi har för närvarande inga lediga platser som studentvärd i receptionen - håll ögonen öppna för nästa gång vi annonserar om hjälp! Har du några frågor? 

Hör gärna av dig till Tord Berglund, enhetschef vid Campus Gotland: mejla tord.berglund@uadm.uu.se eller ring 0498-10 8280.

Studentvärd till evenemang

Har du några frågor? Låter det skoj? Är du intresserad av att jobba med våra evenemang?

Hör gärna av dig till Yvonne Näsman, projektkoordinator vid Campus Gotland: mejla yvonne.nasman@uadm.uu.se eller ring 0498-10 8248.