Inbjudan till ett Campus Camp-webbinarium 27 maj

Campus Camp 2020

Hej! Den här sidan vänder sig till dig som sökt ett program vid Campus Gotland hösten 2020 och fått en inbjudan per sms till att vara med i ett webbinarium med oss den 27 maj!

Varmt välkommen till vårt webbinarium!

Du har sökt en utbildning hos oss i höst och det är vi mycket glada för. Den 9 juli får du veta om du blir antagen. Vi vill ge dig en försmak av livet på Campus Gotland genom att bjuda in dig till vårt Campus Camp-webbinarium onsdag 27 maj!

Du kommer att få träffa studenter och personal under den första timmen. Därefter går du in i nästa del där du träffar en lärare och student från det program som du sökt. Under hela webbinariet kan du ställa frågor direkt (via Facebook - se lite längre ner för info), som vi ska försöka svara på så bra vi kan. Du kan också mejla dina frågor i förväg till infocampusgotland@uadm.uu.se.

Del 1 – kl 17.00-18.00

Under den första timmen får du träffa vår panel som består av rektorsrådet Olle Jansson samt studenterna Sofia Silfver och Anton Berglund.

Panelen

De tar upp och diskuterar olika ämnen som vi tror intresserar dig som blivande student. Panelen kommer också att gästas av olika personer.

Del 1 består av fem pass:

  • Studentlivet. Hur är det att plugga vid Campus Gotland, är det lätt att få kompisar, får man hjälp av lärarna?
  • Boende. Hur hittar man boende, var ska jag bo?
  • Studentkåren. Vad gör de, hur kan jag ha nytta av dem?
  • Stöd. Vilket stöd kan jag få om det känns motigt, om jag har en funktionsnedsättning?
  • Fritiden och livet i Visby och på Gotland.

Se sändningen i efterhand via Youtube-spelaren här nedan eller på Facebook-evenemanget för Campus Camp 2020.


Del 2 - kl 18.10-19.00 (senast)

Under den andra delen får du träffa en lärare och en student från just det program du har sökt. De berättar och du kan ställa alla möjliga "dumma" frågor kring programmet, universitetsstudier, livet i Visby eller vad det nu kan vara.

Delta i mötet genom att klicka på länken vid "ditt" program nedan:

Hur anmäler du dig till Campus Camp?

Du behöver inte anmäla dig men det vore trevligt om du kunde gå in i vårt Facebook-evenemang för webbinariet 27 maj och "Tacka Ja" så vi får ett hum om hur många som kommer!

Praktiska frågor

Studierna är inte det enda du behöver ha koll på för att börja plugga. För att trivas som student är vardagslivet med bland annat bostad och pengar också viktigt. Läs om praktiska frågor.

Sammanfattningsvis

Nästa Campus Camp skulle äga rum hos oss på plats i Visby 30 - 31 maj 2020. På grund av corona-viruset har vi ställt in det och ersatt det med ett Campus Camp-webbinarium 27 maj klockan 17 - 19 (senast).

Håll utkik på din telefon, inbjudan till webbinariet går ut via sms!

Fram tills dess kan du kika runt på våra utbildningssidor för att få en uppfattning om hur det kan vara som student vid Campus Gotland.

Kontakta oss!

Har du några frågor om Campus Camp-webbinariet 27 maj?

Kontakta då gärna Yvonne Näsman, projektkoordinator vid Campus Gotland.