Sommartider på Campus Gotland

4 juni 2020

På den här sidan får du reda på hur olika funktioner på Campus Gotland har öppet under sommaren 2020.

Information in English.

BIBLIOTEKET
Här hittar du Almedalsbibliotekets öppettider under sommaren.

BOENDE
Gotlands studentbostads webbplats hittar du ledigt studentboende och tips om boende. Bostadsbolaget GotlandsHem erbjuder helårsboende (inkl. sommartid) för studenter.

Letar du boende för sommaren? Besök: cg.uu.se/sommarboende.

HELPDESK/IT-STÖDET
IT-stöd och Helpdesk är öppen enligt följande

• 8 juni - 21 augusti (vecka 24-34) via mejl helpdesk@campusgotland.uu.se samt telefon 018-471 4400 (personal kan ringa 0498-10 8202)
  • Från 24 augusti (vecka 35) är IT-stödet öppet som vanligt, dvs i receptionen måndag-fredag 14.30-15.30 samt via mejl och telefon (se ovan för e-post och telefonnummer).

RECEPTIONEN (och studentservice)
Receptionen (och studentservice i receptionen) är öppen enligt följande:

• Till och med 26 juni: 09.00 - 15.00, lunchstängt 12-13 (stängt midsommarafton)
  • 29 juni - 14 augusti (vecka 27 - vecka 33): stängt
  • 17 - 21 augusti (vecka 34): 09.00 - 15.00, lunchstängt 12-13
  • Från 24 augusti (vecka 35) 08.00 - 16.30.

RESTAURANGEN
Restaurang Maltfabriken är öppen hela sommaren, måndag - fredag från klockan 09 till klockan 15 eller 16. Se mer detaljer på restaurang Maltfabrikens webbplats.

SPRÅKVERKSTADEN
Språkverkstaden vid Campus Gotland är öppen till och med 12 juni, stängd 15 juni - 14 augusti och öppnar igen 17 augusti.

STUDENTHÄLSAN

Studenthälsan har ordinarie öppettider (men ej drop-in) fram till 10 juli. Möten sker via telefon eller Zoom. Tidsbokning sker via www.timecenter.se/campusgotland.

• 13 juli - 9 augusti: semesterstängt
  • Från och med 10 augusti: öppet som vanligt.

Hänvisning för studenter med funktionsnedsättning:
För generella frågor om riktat pedagogiskt stöd till studenter med funktionsnedsättning hänvisar vi till samordnare för studenter med funktionsnedsättning.

Webbplatsen för dig som vill göra en ansökan om riktat pedagogiskt stöd.

Mer information om riktat pedagogiskt stöd.

Hänvisning kurator:
Studenthälsan i Uppsala: rådgivning och bokning: 018-471 69 10. I övrigt hänvisar vi till vårdcentralen eller psykiatrins jourmottagning: 0498-26 80 05.

STUDENTKÅREN
Gotlands studentkår Rindis öppettider hittar du på www.rindi.com/.

STUDENTSERVICE - STUDIEADMINISTRATIONEN
Studieadministrationen i "landskapet" i D-huset på plan 2:

På grund av rådande omständigheter kring coronaviruset så är kontorslandskapet stängt tills vidare. Skicka din fråga via mejl till studentservicecampusgotland@uadm.uu.se så hjälper vi dig.

Studieintyg kan du själv ladda ner via inloggning på Mitt Ladok.

STUDENTSERVICE - EXAMENSHANDLÄGGARE
Examenshandläggaren finns i D-huset plan 2 till och med 2 juli och från 3 augusti. Information om kraven för examen med mera hittas här.

3 juli - 2 augusti hänvisar vi examensärenden och frågor till Examensenheten på telefon 018-471 1914 eller mejl examen@uadm.uu.se eller besök Dag Hammarskjölds väg 7 i Uppsala.

Det går även bra att lämna ansökan om examensbevis via inloggning på
www.student.ladok.se För dig som saknar inloggning kan ny inloggning skapas via www.eduid.se.

STUDIE- OCH KARRIÄRVÄGLEDNINGEN

Studievägledningen vid Campus Gotland är tillgänglig följande tider:

UTLANDSSTUDIER
Internationella handläggare är tillgängliga på följande vis:

För Campus Gotland-specifika frågor finns Annika Jörnemark på plats till och med 3 juli och från 10 augusti via telefon 0498-10 82 25 och e-post annika.jornemark@uadm.uu.se

Du kommer in i Campus Gotlands lokaler även under de tider vi har stängt. Se bara till att du har ett giltigt passerkort. Läs mer om passerkorten här.

Vi vill också påminna dig om att skydda dig och andra från smittspridning. Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Glöm inte heller att hålla dig uppdaterad om coronaviruset på universitetets sida "Rekommendationer om coronaviruset".

Sökt utbildning till hösten? 9 juli får du ditt antagningsbesked via Antagning.se. Här finns viktig och bra information till dig som sökt och blivit antagen till utbildningar vid Campus Gotland i höst!

Till sist vill vi önska trevlig sommar från oss på Uppsala universitet - Campus Gotland, Almedalsbiblioteket och Gotlands studentkår Rindi!