Öppet på Campus under helgerna

4 december 2019

Information kring hur vi har öppet och stängt på Campus Gotland mellan 20 december 2019 - 8 januari 2020.

This information in English.

Biblioteket

Almedalsbibliotekets öppettider under helgerna hittar du på Almedalsbibliotekets webbplats.

Helpdesken
IT-stöd och Helpdesk bemannar reception, telefon och mail som vanligt fram till 20 december. När receptionen är stängd (21 dec - 6 jan) sker inte heller någon bemanning av Helpdesk där.

• 23, 27 samt 30 december bemannas supporttelefonen 0498 - 10 8202.
  • 2 och 3 januari är Helpdesken tillgängligt via såväl mejlen som supporttelefonen helpdesk@campusgotland.uu.se, 0498 - 10 8202.

Receptionen

Receptionen är stängd mellan fredag 20 december - måndag 6 januari (Trettondagen). Öppnar åter tisdag 7 januari.

Restaurangen

Restaurang Maltfabriken är öppen till och med 20 december. Därefter stängt och öppnar åter 7 januari.

Språkverkstaden
Språkverkstaden är

stängd 20 december - 7 januari. Öppnar åter för handledning 8 januari. Bokningsmejl till Språkverkstaden kommer att besvaras fram till 21 december och från och med 7 januari.

Studenthälsan

Studenthälsan har stängt 20 december - 6 januari. Öppnar åter 7 januari. Kontaktuppgifter om du blir sjuk, har svårare psykisk problematik, får en akut situation, osv.

Studieadministration
Studieadministrationen finns i receptionen till och med 20 december.

21 december till 6 januari når du oss via studentservicecampusgotland@uadm.uu.se. Från och med 7 januari finns vi åter i receptionen som vanligt.

Studieintyg, registreringsintyg och Ladokintyg kan du själv ladda ner från "Mitt Ladok.

Examenshandläggare
Examenshandläggare finns på Campus till och med torsdag 19 december och är efter helgdagarna på plats från och med 7 januari. Övriga vardagar, utom 23 och 27 december hänvisar vi till Examensenheten: 018-471 1914 eller examen@uadm.uu.se.

Internationell handläggare/vägledning kring utlandsstudier:
Internationell handläggare på Campus är ledig 20 december - 6 januari. Under tiden hänvisar vi till Internationella kansliet via mobility@uu.se. Öppnar åter för drop-in 14 januari.

Studievägledningen

Studievägledningen har drop-in på måndagar och torsdagar till och med 19 december. Bokningsbara tider fram till och med 20 december se www.timecenter.com/campusgotland/

21 december - 6 januari: stängt. Studievägledningen öppnar som vanligt 7 januari med drop-in måndag och torsdag från och med 9 januari.

Har du frågor om studier helgfria dagar då vi har stängt: kontakta Centrala studievägledningen via studentservice@uu.se.

Du kommer in i Campus Gotlands lokaler även under de tider vi har stängt. Se bara till att du har ett giltigt passerkort.

Har du sökt utbildningar hos oss i vår? I så fall vill vi tipsa om vår sida checklista på saker att tänka på inför vårterminen 2020.

God Jul och Gott Nytt År önskar vi från Uppsala universitet - Campus Gotland och Almedalsbiblioteket