Öppettider på Campus Gotland under sommaren

10 juni 2015

På den här sidan får du reda på hur olika funktioner på Campus Gotland har öppet under sommaren 2015.

Biblioteket

Almedalsbibliotekets öppettider hittar du på Almedalsbibliotekets webbplats.

Helpdesken

IT-stöd och Helpdesk är öppen enligt följande

Receptionen
Receptionen är öppen enligt följande:

• 22 juni - 26 juni : 09.00 - 15.00
  • Söndag 28 juni: 11.00 - 17.00
  • 29 juni - 3 juli: 07.30 - 18.00
  • 6 - 10 juli: 09.00 - 15.00
  • 13 juli - 7 augusti: stängt
  • Från och med 12 augusti: 09.00 - 15.00.
  • Från och med 17 augusti: 08.00 - 16.30.

Restaurangen
Restaurang Maltfabriken är stängd 6 juli - 31 juli. För öppettider från och med 3 augusti, se www.maltfabriken.se.

Språkverkstaden

Språkverkstaden är

stängd från och med 16 juni och öppnar igen i måndag 17 augusti. Under sommaren kan du nå Språkverkstaden via följande e-postadress: sprakverkstaden.kvk.uu.se.

Studenthälsan

Studenthälsan har stängt 22 juni - 25 augusti och öppnar igen 26 augusti.

Studentkåren
Gotlands studentkår Rindi: Till och med vecka 23 är det öppet som vanligt, dvs dvs måndag, tisdag och torsdag 12.30 - 17.00.

Mellan vecka 24 och vecka 34 gäller andra tider, se mer på Rindis webbplats.

Studentservice (studieadministration och examenshandläggare)

Studentservice finns i receptionen till och med 4 juni.

• 8 - 26 juni hittar du oss i "landskapet" i A-huset på plan 2
  • 29 juni - 14 augusti når du oss via e-post: studentservice@campusgotland.uu.se.
  • Från 17 augusti finns vi återigen i A-huset på plan 2.

Studieintyg, registreringsintyg och Ladokintyg kan du själv ladda ner från Studentportalen, under fliken ”Mina studier.

Studentservice - internationell samordnare har stängt 2 juli - 5 augusti. Under tiden hänvisar vi till Internationella kansliet via mobility@uu.se.

Studievägledningen

Studievägledningen vid Campus Gotland är stängd vecka 28 - vecka 31 (6 juli

- 31 juli) då vi hänvisar till universitetets centrala studie- och karriärvägledning: studentservice@uu.se.

------------------------------------------------------------------------

Självklart kommer du in i Campus Gotlands lokaler även under de tider vi har stängt. Se bara till att du har ett giltigt passerkort. Läs mer om passerkorten här.

Har du sökt och blivit antagen till utbildningar vid Campus Gotland nu till hösten? Här finns viktig och nyttig information till dig!

Till sist vill vi önska trevlig sommar från oss på Uppsala universitet - Campus Gotland, Almedalsbiblioteket och Gotlands studentkår Rindi!