Avslutningsceremoni på Campus Gotland

Avslutningsceremoni

I slutet av varje läsår ordnar Uppsala universitet - Campus Gotland en sommaravslutningshögtid för studenter som avslutar sina studier vid universitetet.

Nästa avslutningsceremoni sker 5 juni 2020 på Wisby Strand och särskild inbjudan skickas via e-post till samtliga avgångsstudenter.

Vi bjuder på dryck och tilltugg, musik samt tal av rektorsrådet Olle Jansson, Region Gotland och Gotlands studentkår Rindi. Stipendier delas ut samt pris för bästa examenspresentation. Alla avgångsstudenter får ett diplom.

Observera att avslutningsceremonin inte är en formell examensceremoni och man behöver inte ha fått sin examen för att delta i evenemanget. Läs mer om examen.

ps. Enskilda utbildningsprogram kan också ordna examensevenemang och aktiviteter för sina studenter. Studenter är självklart välkomna att delta i båda.

Gå med alumnnätverket

Håll kontakten med Uppsala universitet efter examen genom att gå med i alumnnätverket! Som medlem kommer du också att kunna hålla kontakten med över 20 000 andra alumner vid Uppsala universitet.

Bli en alumn

Se till att anmäla dig till nätverket med din privata e-postadress, eftersom din studentadress kommer att upphöra när du inte längre studerar vid Uppsala universitet.

Alumni

Ansök om examen

Ansök om examen

När du är klar med dina studier ska du ansöka om examen. Med en examen examen från Uppsala universitet kommer du att vara väl rustad för yrkeslivet på den svenska och internationella arenan.

Läs om hur du ansöker om din examen.