Campus Gotlands körer & orkestrar

Uppsala universitet - Campus Gotland och Gotlands studentkår Rindi i samarbete med GotlandsMusiken erbjuder gemensamma och kostnadsfria aktiviteter för Campus Gotlands studenter och personal.

Du som vill sjunga kan välja mellan Rindi Voices och Campus Gotlands kammarkör. Du som vill spela kan välja mellan Campusbandet och Gotlands Sinfonietta.

Rindi Voices

Sitter du och mumlar? Är du osäker på texter och melodier när någon börjar sjunga på festen? Vill du ha med dig minnen från studenttiden som inte bara handlar om poäng och tentor?

Då ska du vara med i Rindi Voices! Kom och lär dig Rindis sånger och visor som sjungs på festliga tillfällen – och en del annat som är kul att sjunga. Ingen sångvana krävs! Kort sagt bara väldigt roligt! 

Vi repar: Onsdagskvällar kl 16:30-18:00 (sal D22).
Ledare/dirigent: Karin Eklundh.
Anmäl dig: Anmäl dig till Karin Eklundh på karin.eklundh@gmail.com eller telefon 0707-76 82 42.

Campus Gotlands kammarkör

Är kören för dig med körvana. En blandad kör med blandad repertoar, allt ifrån de stora mästarna till nutida musik och folkmusik från hela världen – en bred musikalisk plattform med många spännande möten!

Vi repar: Onsdagskvällar kl. 18:30-21:00 (sal D22)
Dirigent: Karin Eklundh, ”Årets körledare 2006” och tidigare bl a dirigent för La Cappella.
Provsjungning: Anmäl dig till Karin Eklundh på karin.eklundh@gmail.com eller telefon 0707-76 82 42.

Campus-bandet

Spelar du ett instrument – vilket som helst – och vill lira med andra? Fiol, trumpet, gitarr, piano, didgeridoo, bas, blockflöjt eller trummor spelar ingen roll!

Vi startar nu upp Campus Gotlands egen studentorkester med svängig musik för festliga tillfällen! Gänget från King Kong Music School kommer att coacha bandet och kan, om du vill, erbjuda dig lektioner på ditt instrument (på egen bekostnad).

Vi repar: Start andra halvan oktober – plats, dag o tid: vi kontaktar dig!
Ledare: Albin Linder
Anmälan och info: info@gotlandsmusiken.se

Gotlands Sinfonietta

Är en kammarorkester för dig som spelar klassiska stråkinstrument. I orkestern ingår elever och musiklärare från Kulturskolan och duktiga amatörmusiker, som förstärks inför konserterna med professionella musiker från GotlandsMusiken. Sinfoniettan gör 3-4 konserter per år med både klassisk och annan musik.

Vi repar: måndagskvällar kl. 19:00-21:00 på Kulturskolan Gotland, Säves väg 10A.
Dirigent: Marie Sandell.
Anmälan och info: magnus.dungner@gotlandsmusiken.se (Sinfoniettans producent)