Jobba som studentvärd på Campus Gotland

Jobba som studentvärd på Campus Gotland

Vi behöver 3-4 studenter som efter ett rullande schema kan jobba mellan klockan 15 - 17 måndag - fredag.

Utöver denna tid kan det bli aktuellt att hoppa in extra när det kan behövas, framförallt om vi har något kvälls- eller helgarrangemang. Exempel på saker att göra i receptionen:

  •     Låna ut utrustning (t ex en bärbar dator eller projektor)
  •     Lämna ut rättade tentor
  •     Kopiering av tentor
  •     Hjälpa besökare/studenter/personal tillrätta
  •     Hantera passerkort (Campuskortet)
  •     Skapa engångskoder för att aktivera konton eller byta lösenord
  •     Hantera hittegods
  •     Boka grupprum åt studenter

Det handlar inte om att de studentvärdarna ska jobba samtidigt utan om att vi ser till att vi får till ett schema (t ex med hänsyn till din undervisning) för att gemensamt bemanna tiden "måndag - fredag klockan 15 - 17". Med andra ord, är du intresserad och känner att du uppfyller våra kriterier för studentvärdar (se nedan) men bara kan jobba ett par timmar i veckan så försöker vi pussla ihop det så att det passar dig.

Vem är du?

Du som jobbar som studentvärd lär vara en ansvarsfull och positiv person som gillar att hjälpa andra och träffa nya människor. Du hjälper bland annat besökare att hitta rätt och svarar på olika frågor som kan dyka upp. Det är bra om du är social, lyhörd, serviceinriktad och lösningsorienterad. Att äga en portion tålamod och vara beredd på att det dyker upp oväntade situationer då och då och att kunna hantera dem är också bra. Du måste kunna förstå och prata svenska och engelska. Andra språkkunskaper är förstås meriterande.

VAD FÅR DU?

Förutom att du hjälper oss, träffar en massa nya människor (och kontakter), något att lägga till i ditt CV så får du förstås också betalt. För närvarande är arvodet 140 kr/timme (plus 12 % semesterersättning).

Studentvärd i receptionen

Har du några frågor? Är du intresserad av jobbet som studentvärd?

Hör gärna av dig till Tord Berglund, enhetschef vid Campus Gotland: mejla tord.berglund@uadm.uu.se eller ring 0498-10 8280.

Senast uppdaterad: 2021-11-08