Vi söker studentvärdar!

Bild

Är du en student hos oss? Vill du jobba lite extra för oss? Just nu söker vi studentvärdar till följande uppdrag:

3 - 8 juli: Almedalsveckan 
Under Almedalsveckan är det full aktivitet på Campus. Förutom universitetets egna program hyr vi ut våra lokaler till externa aktörer. Är du intresserad, kontakta yvonne.nasman@uu.se.

Vecka 33: Välkomstringningar
Inför varje hösttermin, i början - mitten av augusti, behöver vi studenter som ringer nyantagna studenter och hälsar dem välkomna till Uppsala universitet. Är du intresserad, kontakta yvonne.nasman@uu.se.

Vecka 34Arrival Days
I samband med höstterminen anordnar universitetet "välkomstservice" för internationella nytantagna studenter. Till exempel möter vi upp de nya studenterna på flygplatsen och i hamnterminalen. För att jobba som studentvärd på Arrival Days ska du känna dig bekväm med att prata engelska. Är du intresserad, kontakta annika.jornemark@uu.se.

VEM ÄR DU?

Du som jobbar som studentvärd lär vara en ansvarsfull och positiv person som gillar att hjälpa andra och träffa nya människor. Du hjälper bland annat besökare att hitta rätt och svarar på olika frågor som kan dyka upp. Det är bra om du är social, lyhörd, serviceinriktad och lösningsorienterad. Att äga en portion tålamod och vara beredd på att det dyker upp oväntade situationer då och då och att kunna hantera dem är också bra.

VAD FÅR DU?

Förutom att du hjälper oss, träffar en massa nya människor (och kontakter), något att lägga till i ditt CV så får du förstås också betalt. För närvarande är arvodet 140 kr/timme (plus 12 % semesterersättning).

Bild

Senast uppdaterad: 2022-05-11