Jobba som studentvärd på Campus Gotland

Jobba som studentvärd på Campus Gotland

Vill du jobba extra under studierna? Campus Gotland söker dig som vill jobba extra som anteckningsstöd och/eller vid olika evenemang!

VEM ÄR DU?

Du som jobbar som studentvärd lär vara en ansvarsfull och positiv person som gillar att hjälpa andra och träffa nya människor. Du hjälper bland annat besökare att hitta rätt och svarar på olika frågor som kan dyka upp. Det är bra om du är social, lyhörd, serviceinriktad och lösningsorienterad. Att äga en portion tålamod och vara beredd på att det dyker upp oväntade situationer då och då och att kunna hantera dem är också bra.

VAD FÅR DU?

Förutom att du hjälper oss, träffar en massa nya människor (och kontakter), något att lägga till i ditt CV så får du förstås också betalt. För närvarande är arvodet 140 kr/timme (plus 12 % semesterersättning).

Studentvärdar till olika evenemang

Vi behöver även studentvärdar vid vissa tillfällen/evenemang. Det vi varje år behöver hjälp med står här nedan. Vi kan behöva hjälp vid andra tillfällen än de som finns nedan så anmäl ditt intresse även om det inte passar vid just dessa.

18 - 19 maj: Campus Camp
Campus Camp är ett årligt evenemang då vi bjuder in dem som söker utbildningsprogram vid Campus Gotland som förstahandsval.

30 juni - 5 juli: Almedalsveckan och Östersjödagarna
Under Almedalsveckan och Östersjödagarna är det full aktivitet på Campus. Förutom universitetets egna program hyr vi ut våra lokaler till externa aktörer.

Vecka 34: Välkomstringningar
Inför varje hösttermin, i början - mitten av augusti, behöver vi studenter som ringer nyantagna studenter och hälsar dem välkomna till Uppsala universitet.

Tidigare evenemang

9 maj: Anteckningsstöd till en konferens
Gillar du att skriva anteckningar? Bra! Vi behöver två stycken antecknare till den årliga så kallade Samordnarkonferensen, då cirka 80 deltagare som jobbar med frågor om stöd till studenter med funktionsnedsättning från olika högskolor/universitetet i hela landet samlas i Visby.Din uppgift blir att anteckna det som kommer upp i olika diskussioner på konferensen. Förutom arvodet (se ovan) får du även lunch och fika!

Frågor/Anmälan

Bild på Yvonne Näsman

Har du några frågor? Låter det skoj? Är du intresserad av att jobba med våra evenemang?

Hör gärna av dig till Yvonne Näsman, projektkoordinator vid Campus Gotland: mejla yvonne.nasman@uadm.uu.se eller ring 0498-10 8248.