Checklista - Att tänka på inför höstterminen 2021

Checklista hösten 2019

Vi har satt ihop en checklista till dig, som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för att komma ihåg allt som behöver fixas inför höstterminen 2021.

Så påverkas dina studier av covid-19

Från den 30 augusti är inriktningen att Uppsala universitet återgår till campusundervisning. Denna övergång kommer att ske gradvis och eftersom det ser olika ut beroende på vilket ämne man studerar, så ber vi dig att kontakta kurs- eller programansvarig på din utbildning för närmare besked.

Viktiga datum

Bra saker att tänka på

Välkomstringningar

Ska du börja plugga vid Campus Gotland nu i höst? Då är chansen stor att du blir uppringd och välkomnad av en av våra studenter.

Välkomstringningar vid Uppsala universitet. Kvinnlig student på bild.

Som ny student vid Uppsala universitet - Campus Gotland kanske du har många frågor om din nya studentstad Visby och din nya utbildning. Då kan det kännas tryggt att prata med någon som redan läser här i Visby. Våra välkomstringare har bra koll på välkomstaktiviteterna och ser fram emot att prata med dig!

OBS! Vi kommer att ringa dig ett par veckor före terminsstart, 17-19 augusti – mellan ca kl 15.00 och 20.00. Så passa på att svara även om du inte känner igen numret.

Har du frågor?

Har du funderingar kring välkomstringningarna? Skulle du vilja jobba som välkomstringare?  Hör av dig till oss via infocampusgotland@uu.se

Senast uppdaterad: 2021-08-17