Student våren 2020

Varmt välkommen till Uppsala universitet och Visby! På denna sida ger vi några tips till dig som ska studera hos oss i vår. Börja med checklistan.

Registrera dig på din/dina kurser från och med 21 december!

10 december får du ditt antagningsbesked via ditt konto på Antagning.se.

För att kunna registrera dig på kursen/-er som du blivit antagen till måste du aktivera ett studentkonto. Du aktiverar ditt konto och hittar dina kurser i Studentportalen.

Observera att olika kurser har olika registreringsperioder och du ansvarar själv för att ta reda på när registreringsperioden för just din kurs öppnar. Det gör du lättast genom att klicka dig in i Studentportalen och sök fram (med kurskod, anmälningskod eller namnet på kursen) den/de kurser du är antagen till.

Fler viktiga datum finns i vår checklista för nya studenter.

Är du reserv?

Vi kallar reserver via den e-postadress eller det telefonnummer du angivit på Antagning.se så se till att kolla din e-post innan och under kursstart så att du inte riskerar att förlora din reservplats. Observera: Om du inte ser mejlet från oss i din vanliga inkorg kan det ha hamnat i skräppostmappen så glöm inte att även kolla den om du inte ser mejlet i inkorgen!

Är du efterantagen eller antagen med villkor?

Information hittar du under kursens registreringsinformation i Studentportalen.

Har du frågor eller får problem, ta kontakt med institutionen som ger kursen eller kontakta Studentservice vid Campus Gotland.

Sen anmälan öppnar 13 december!

Hann du inte söka någon av våra kurser eller program innan sista ordinarie anmälningsdag 15 oktober? Från och med 13 december har du chansen att göra en så kallad sen anmälan till vårens utbildningar.

Sen anmälan vårterminen 2019